Acasa / Retete culinare / Oua vopsite de Paste

Oua vopsite de Paste

Ingrediente Oua vopsite de Paste

oua, vopsea de oua, otet, ulei

Mod de preparare Oua vopsite de Paste

  1. Spalam  bine fiecare ou cu apa calda si detergent , apoi le clatim.
  2. Ouale se pun intr-o oala  cu multa apa rece, adaugam  un praf de sare si lasam  sa fiarba la foc mic, cca 8 -10 min , dupa ce apa a dat in clocot.
  3. In timp ce ouale se fierb  preparam vopseaua dupa instructiunile de pe pachet (adaugam  si 2 linguri de otet).
  4. Cand ouale sunt gata, le punem  in vopsea (cat sunt  fierbinti) si le lasam  sa stea 5 min .
  5. Se scot pe servetele de hartie si le lasam  sa se usuce.
  6. Ungem  fiecare ou cu putin ulei, pentru a capata luciu si se pun in cosulet.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Oua rosii traditionaleOua rosii traditionale Ingrediente 10 oua, 1 plic vopsea oua, 10 gr de sare, 10 ml de otet, 5 gr ulei. Preparare Ouale se spala […]
  • Tochitura munteneascaTochitura munteneasca Ingrediente Tochitura munteneasca 1 kg carne de porc( macra), 50 ml ulei, 100 ml apa ,10 catei  usturoi, […]
  • Varza cu muschi de porc afumatVarza cu muschi de porc afumat Ingrediente 700 gr  muschi afumat de porc (cu boia) - reteta aici , 1 varza murata (mare) , 3 linguri ulei, […]
  • Conopida roz cu sfecla rosie la borcanConopida roz cu sfecla rosie la borcan Buchetele delicioase si colorate ! Perfecte langa friptura ! Ingrediente - 10 borcane - 800 gr/Timp de […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]
  • Carne de porc si carnati in unturaCarne de porc si carnati in untura Cum se face carnea la garnita? Reteta Carne la Garnita. Retete de carne in untura. Cine nu isi aduce […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress