Acasa / Retete culinare / Omleta pufoasa cu ciuperci

Omleta pufoasa cu ciuperci

Ingrediente Omleta pufoasa cu ciuperci

2 oua, 2 linguri ulei, 3 ciuperci champignon, 1 lingurita smantana, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Omleta pufoasa cu ciuperci

  1. Ciupercile spalate si curatate le taiem felii.
  2. Uleiul se pune la incins , adaugam ciupercile si le prajim 1-2 min.
  3. Peste ciuperci adaugam  ouale batute  cu  smantana, sare, piper.
  4. Rumenim omleta pe ambele parti.

Se serveste imediat.

Pofta buna!

Omleta pufoasa cu ciuperci
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pate de ciuperciPate de ciuperci Pate de casa din ciuperci , o gustare rapida intr-o zi de post ! Ingrediente 4 portii/ Timp - 1 ora. 500 […]
  • Cornuri cu gemCornuri cu gem Ingrediente 16 buc- Cornuri cu gem 700 gr faina, 3 oua, 25 gr drojdie proaspata, 120 gr zahar, 30 ml ulei,  […]
  • Pulpe de pui cu rosii si ciuperciPulpe de pui cu rosii si ciuperci Ingrediente Pulpe de pui cu rosii si ciuperci 6 pulpe, 300 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 6 rosii, sare si […]
  • Ciuperci umplute cu spanacCiuperci umplute cu spanac Pentru aperitive si garnituri, ciupercile umplute cu spanac sunt o alegere potrivita. Sunt usor de pregatit, […]
  • Omleta cu ceapa si puiOmleta cu ceapa si pui Ingrediente Omleta cu ceapa si pui 3 oua, 100 gr piept de pui - friptura, 2 buc ceapa rosie, sare si piper, […]
  • Omleta cu spanac Omleta cu spanac Ingrediente Omleta cu spanac 4 oua, 20 frunze de spanac crud (baby), 10 felii subtiri de kaiser, 15 ml […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress