Acasa / Retete culinare / Must de casa

Must de casa

Un must delicios il obtinem doar din struguri proaspeti. Folosim doar boabe sanatoase si bine coapte, struguri de vin. Cu ajutorul unui storcator de fructe zdrobim boabele iar sucul rezultat se trece printr-o site fina . Mustul obtinut se lasa sa se limpezeasca 1-2 zile apoi se consuma.

Cei care locuiesc la casa au avantajul de a obtine o cantitate mai mare folosind teascul. Sucul obtinut se strecoara si se pune in damigene.

 

 

Must de casa, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (3 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Vin fiertVin fiert Ingrediente Vin fiert 1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa), 140 gr zahar, 4 cuisoare, 2 batoane […]
  • Suc de pepene rosu Suc de pepene rosu Ingrediente Suc de pepene rosu 1/2 pepene rosu  cca 2 kg , zeama de la o lamaie,  100 ml apa, 100 gr zahar […]
  • Sirop de mureSirop de mure Ingrediente 3 kg mure coapte si negre, 2 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Murele […]
  • OranjadaOranjada Ingrediente Oranjada 4 portocale, 1 l apa, 5  linguri cu miere sau 200 gr zahar, 1 lingurita zeama de […]
  • Sirop de maceseSirop de macese Ingrediente Sirop de macese 1 kg macese, 4  l apa, 2 kg zahar, sucul de la 1 lamaie. Mod de preparare […]
  • Sirop de socSirop de soc Ingrediente Sirop de soc 1 l apa, 1 kg zahar, zeama de la 2  lamai, 20 palarii de soc. Preparare Sirop de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress