Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii
Ingrediente:

1 muschiulet de porc - 450 gr, 400 gr ciuperci  mici champignon , 150 ml sos de rosii cu ardei, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde, 1 lingurita zahar, 200 ml supa  de pui, 4  linguri ulei, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

4

5/5 - (23 votes)

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii, un preparat delicios pentru masa de pranz. O mancare gustoasa pentru pofticiosi.

Muschiuletul se presara cu piper si sare . Ceapa se taie marunt,  iar ciupercile le taiem in jumatati.

Incingem uleiul intr-o cratita si prajim muschiuletul , cca 3-4 minute/parte.

Se scoate muschiuletul pe o farfurie , iar in grasimea ramasa prajim ciupercile pentru  3-4 minute.

Ciupercile se pun langa muschiulet,  iar in grasimea ramasa calim ceapa.

Adaugam  sosul de rosii cu ardei , supa de pui si muschiuletul .

Se acopera cratita cu un capac si fierbem  la foc mic , cca 25 minute.

Se scoate muschiuletul, se feliaza si se reintroduce in sos , impreuna cu ciupercile.

Adaugam zaharul, sarea , piperul  dupa gust si se mai lasa sa fiarba cca 5 minute, la foc mic.

Se serveste cu patrunjel maruntit alaturi de  mamaliguta sau piure de cartofi.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *