Acasa / Retete culinare / Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava

Ingrediente Muschi de porc la tava

1 muschi de porc afumat , cca 700-800 gr, 100 ml apa sau supa, 5 linguri ulei,  sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare Muschi de porc la tava

  1. Muschiul se unge pe toata suprafata cu ulei si se condimenteaza cu piper si sare, dupa gust.
  2. Se pune intr-o tava  , adaugam supa , se acopera (foilie de aluminiu sau capac ) si se introduce la cuptor pentru 40 min  .
  3. Se indeparteaza folia sau capacul  si se mai lasa cca 20 min, pentru a se rumeni.

Se servete alaturi de legume  si salata.
Pofta Buna!

 

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe de pui cu rosii si ciuperciPulpe de pui cu rosii si ciuperci Ingrediente Pulpe de pui cu rosii si ciuperci 6 pulpe, 300 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 6 rosii, sare si […]
  • Friptura de vita la tavaFriptura de vita la tava Friptura de vita la tava se poate regasi cu succes pe orice masa festiva, dar si la un pranz relaxat de […]
  • Pulpe de gasca cu ciuperciPulpe de gasca cu ciuperci Satioasa si gustoasa, cu un gust aparte, carne de gasca este o alternativa la carnea de pui sau curcan, care […]
  • Pulpa de porc impanata cu usturoiPulpa de porc impanata cu usturoi Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si […]
  • Friptura de curcan la tavaFriptura de curcan la tava Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, […]
  • Cartofi cu branza de oaieCartofi cu branza de oaie Cartofii sunt legume indragie, usor de preparat si foarte versatile, putand fi combinati cu o multime de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress