Zacusca cu vinete

Ingrediente

2kg ceapa, 3 kg ardei gogosar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg rosii proaspete, 1 l ulei, sare de mare.

Preparare

Ceapa, ardeii se rad pe razatoarea mare. Se pune ulei la incins, se adauga ceapa, se lasa 5 min si se adauga si ardeiul. Se lasa 30 minute amestecand iar focul sa fie mic. Se adauga vinetele tocate si se lasa sa fiarba. Rosiile se rad si se adauga si ele. In momentul in care a iesit uleiu deasupra se adauga sare dupa gust. Se mai lasa 5 minute si se pune apoi in borcane fierbinte. Dupa umplere acestea se capseaza si se pun la fiert in Bain-Marie.

Servire

Se serveste rece.
Zacusca cu vinete
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Dulceata de visineDulceata de visine Ingrediente3 kg visine, 2 kg zahar, zeama de la o lamaie.PreparareVisinele se spala si se tin in apa cateva […]
  • Dulceata de fragiDulceata de fragi Ingrediente1 kg fragi, 1 kg zahar, 2 picaturi zeama de lamaie.PreparareFragii se trec prin apa cu mare […]
  • Zacusca dieteticaZacusca dietetica Zacusca de vinete cu ardei in varianta dietetica,  delicioasa si aspectuoasa , ideala pentru cei care tin […]
  • Compot de visineCompot de visine Ingrediente Compot de visine visine coapte si sanatoase, zahar, apa Mod de preparare Compot de […]
  • Dulceata de cireseDulceata de cirese Ingrediente3 kg cirese , 3 kg zahar, vanilie.PreparareCiresele spalata si fara samburi se pun straturi, […]
  • Dulceata de zmeuraDulceata de zmeura Ingrediente1 kg zmeura, 1 kg zahar, 800 ml apa, zeama de lamaie.PreparareApa impreuna cu zaharul se pun […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress