Pepeni murati

Ingrediente

Pepeni mici ramasi dupa cules, 5 l apa, 300 gr sare.

Preparare

Pepenii se spala, se curata de cozi si se pun in butoaie mici.Deasupra pepenilor se toarna saramura fiarta si racita. In primele zile de murare saramura se vantura zilnic.Cand procesul de fermentatie a incetat, muraturile se pun la rece.

Servire

Se servesc ca salata alaturi de o friptura rumenita.
Pepeni murati
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Compot de cireseCompot de cirese Ingrediente Compot de cirese cirese, zahar Preparare Compot de cirese Ciresele se curata de codite,  […]
  • Ardei copt Ardei copt Ingrediente10 ardei gogosari, 20 ml ulei, sare, zahar, otet.PreparareArdeii se pun pe un gratar sa se coaca […]
  • Compot de piersiciCompot de piersici Ingrediente1 kg piersici, 170 gr zahar, apa cat cuprinde.PrepararePiersicile spalate se aseaza in borcane. […]
  • Compot de struguri albiCompot de struguri albi Ingrediente1 kg de struguri, zahar.PreparareSe spala bine strugurii si se curata dupa ciorchine. Se pun in […]
  • Dulceata de gutuiDulceata de gutui Ingrediente1 kg gutui, 1,5 kg zahar, 1 l apa, vanilie.PreparareGutuiile sterg de puf, se spala si se sterg […]
  • AfinataAfinata Ingrediente 2 kg afine, 2 kg zahar, 2 l votca. PreparareAfinele se pun impreuna cu zaharul intr-o damigeana […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress