Acasa / Retete culinare / Retete de muraturi si conserve (pagina 3)

Retete de muraturi si conserve

Dulceata de piersici

Ingrediente Dulceata de piersici 1 kg piersici, 800 gr zahar, 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat. Mod de preparare Dulceata de piersici Piersicile se spala, se scot samburii apoi le taiem cubulete. Intr-o cratita punem zaharul si adaugam apa cat sa umezeasca. Se pune la fiert  pana devine ca un ...

Citeste »

Compot de piersici

Ingrediente Compot de piersici Pentru 1 borcan de 800 gr  – 4 piersici de buna calitate, 3 linguri zahar. Facultativ – vanilie. Mod de preparare Compot de piersici Intr-o cratita se pune apa la fiert. Piersicile se scufunda in apa clocotita pentru cateva secunde apoi se scot. Se decojesc , ...

Citeste »

Compot de visine

Ingrediente Compot de visine visine coapte si sanatoase, zahar, apa Mod de preparare Compot de visine Visinele  se spala si se curata de codite. Asezam  fructele in borcane ( cca  3 sferturi  din capacitatea lor ) ,  3  linguri de zahar  (pentru fiecare borcan de 400 gr ) si  turnam  ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress