Acasa / Retete culinare / Retete de muraturi si conserve (pagina 2)

Retete de muraturi si conserve

Rosii la borcan

Rosiile la borcan sunt ideale pentru mancarurile si tocanitele pe care le preparam in sezonul rece. In plus, sunt usor de preparat si nu necesita multe ingrediente. De fapt, ai nevoie doar de rosii, sare si apa. Insa, pentru un gust mai bun, mai poti adauga si putin busuioc uscat ...

Citeste »

Gem de capsuni

Gemul de capsuni este o adevarata delicatesa, putand fi consumat ca atare, cu biscuiti sau clatite, sau in diverse preparate dulci si prajituri. Acest gem pastreaza cu adevarat aromele verii in sezonul rece, atunci cand nu avem acces la capsuni proaspete, coapte si gustoase. Pentru un gem cat mai aromat, ...

Citeste »

Muraturi asortate

Ingrediente Muraturi asortate morcovi, ardei gogosar, gogonele , conopida,  castraveti. Pentru fiecare borcan – 2 tije de hrean,3 funze de telina, 1 lingurita  boabe de piper, 1 lingura boabe de mustar. Compozitie lichida pentru 1 borcan de 1.500 ml – 1 lingura sare , 2  linguri  miere, 5 linguri otet, ...

Citeste »

Conopida in otet

Ingrediente Conopida in otet – 6 borcane /800 ml 2 kg conopida ,  boabe de piper, foi dafin, morcov pentru decor . Pentru fiecare borcan – 1 lingurita sare, 2 linguri zahar, 5 linguri otet, apa cat cuprinde. Mod de preparare Conopida in otet Conopida se tine in apa rece  cu sare ...

Citeste »

Gogosari in otet

Ingrediente Gogosari in otet 2 kg ardei gogosar, 1 radacina de hrean, boabe de mustar, boabe de piper. Pentru fiecare borcan – 1 lingurita sare, 2  linguri  zahar, 5 linguri otet, apa cat cuprinde. Mod de preparare Gogosari in otet Ardeii  se spala, se curata de seminte si ii taiem  ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress