Acasa / Retete culinare / Retete de muraturi si conserve (pagina 18)

 

Retete de muraturi si conserve

Zacusca cu vinete

Ingrediente 2kg ceapa, 3 kg ardei gogosar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg rosii proaspete, 1 l ulei, sare de mare. Preparare Ceapa, ardeii se rad pe razatoarea mare. Se pune ulei la incins, se adauga ceapa, se lasa 5 min si se adauga si ardeiul. Se lasa 30 minute ...

Citeste »

Compot de struguri albi

Ingrediente 1 kg de struguri, zahar. Preparare Se spala bine strugurii si se curata dupa ciorchine. Se pun in borcan astfel incat sa ramana gol 3 sferturi. Se adauga 3 linguri de zahar si restul apa pana se umple borcanul. Se capseaza si se fierbe in Baine-Marie 2o min. Servire ...

Citeste »

Muraturi de vara

Ingrediente 2 verze, 10 castraveti, 10 morcovi, 1 sfecla rosie, marar, sare, otet. Preparare Se introduc legumele spalate intr-un borcan, asortate se adauga mararul deasupra. Se toarna saramura realizata din sare, apa si otet dupa gust. Se lasa la soare cateva zile. Servire Se servesc la diverse fipturi si garnituri.

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress