Gogonele murate

Ingrediente

2 kg gogonele, 30 gr sare mare, 1 l apa, hrean, frunze de telina.

Preparare

Intr-un borcan mare se pun frunze de telina si rondele de hrean curatat. Adaugam gogonelele iar deasupra adaugam frunze de telina si rondele sau bucati de hrean.
Se pune apa la fiert cu sare, cand a dat in clocot se toarna peste gogonele si se lasa cam 20 de minute pana intra apa in ele,dupa care se toarna si restul de apa. Se lasa borcanul descoperit pana a doua zi dupa care se capseaza si se pune la loc racoros.

Servire

Se servesc alaturi de friptura.
Gogonele murate
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Conserva de fasole verdeConserva de fasole verde Ingrediente Conserva de fasole verde fasole, apa, sare, crengute de marar proaspat. Mod de preparare […]
  • Compot de pruneCompot de prune Ingrediente Pentru 4 borcane 800 gr. 1,200 kg prune, 250 gr zahar, 1 plic zahar […]
  • Gogonele in otetGogonele in otet Ingrediente Gogonele, otet, sare. Preparare Gogonele de marime potrivita se spala si se pun in borcane. […]
  • Compot capsuniCompot capsuni Ingrediente2 kg capsuni, 3 l apa, 1kg zahar.PreparareCapsunile se curata de codite se trec prin mai multe […]
  • Compot de cireseCompot de cirese Ingrediente2 kg cirese , 3 l apa, 1kg zahar.PreparareCiresele se curata de codite se trec prin mai multe […]
  • Compot din struguri Compot din struguri IngredienteStruguri de masa albi si rosii cu bobul mare, zahar, vanilie, apa.PreparareAceasta reteta de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress