Gogonele in otet

Ingrediente

Gogonele, otet, sare.

Preparare

Gogonele de marime potrivita se spala si se pun in borcane. Separat intr-o cratita se formeaza solutia din 50 gr sare, 500 ml otet, 1l apa , se pune la fiert, cand a dat in primul clocot se ia de pe foc si se toarna peste gogonele. Borcanele se capseaza si se pastreaza in camara.

Servire

Pofta Buna!

Sugestii

Dupa preferinta se poate adauga si catei de usturoi.

 

Gogonele in otetGogonele in otet
Gogonele in otet, 4.0 out of 5 based on 3 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (3 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Compot de cireseCompot de cirese Ingrediente2 kg cirese , 3 l apa, 1kg zahar.PreparareCiresele se curata de codite se trec prin mai multe […]
  • Compot capsuniCompot capsuni Ingrediente2 kg capsuni, 3 l apa, 1kg zahar.PreparareCapsunile se curata de codite se trec prin mai multe […]
  • Struguri muratiStruguri murati Ingrediente 2 kg de struguri, sare, apa, otet, zahar, frunze de telina sau marar. Preparare Se aleg […]
  • Gem din prune uscate cu vanilieGem din prune uscate cu vanilie Ingrediente500 gr prune uscate, 400 ml apa, vanilie, 150 gr zahar.PrepararePrunele uscate se tin in apa de […]
  • Gogonele murateGogonele murate Ingrediente2 kg gogonele, 30 gr sare mare, 1 l apa, hrean, frunze de telina. PreparareIntr-un borcan mare […]
  • Dulceata de mureDulceata de mure Ingrediente 1 kg mure, 1 kg zahar, 700 ml apa. PreparareSe aleg mure mari, intregi si bine coapte. Se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress