Dulceata de mure

Ingrediente

1 kg mure, 1 kg zahar, 700 ml apa.

Preparare

Se aleg mure mari, intregi si bine coapte. Se pune siropul la fiert, cand a dat in clocot se pun si murele. Se lasa sa fiarba la foc mic iar in timpul fierberii se misca mereu cratita. Se incearca siropul luand o proba pe o farfurie, cand s-a racit daca este legat bine dulceata este suficient de legata. Se toarna calda in borcane. Se capseaza si se pune la camara.

Servire

Se serveste ca desert.
Dulceata de mureDulceata de mureDulceata de mureDulceata de mureDulceata de mure
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Dulceata de cireseDulceata de cirese Ingrediente3 kg cirese , 3 kg zahar, vanilie.PreparareCiresele spalata si fara samburi se pun straturi, […]
  • Dulceata de zmeuraDulceata de zmeura Ingrediente1 kg zmeura, 1 kg zahar, 800 ml apa, zeama de lamaie.PreparareApa impreuna cu zaharul se pun […]
  • Dulceata de fragiDulceata de fragi Ingrediente1 kg fragi, 1 kg zahar, 2 picaturi zeama de lamaie.PreparareFragii se trec prin apa cu mare […]
  • Compot de piersiciCompot de piersici Ingrediente1 kg piersici, 170 gr zahar, apa cat cuprinde.PrepararePiersicile spalate se aseaza in borcane. […]
  • Dulceata din pepene galbenDulceata din pepene galben Ingrediente 1 pepene galben mai mare, 1 kg zahar, 800 ml apa. Preparare Apa impreuna cu zaharul se pun […]
  • Dulceata de gutuiDulceata de gutui Ingrediente1 kg gutui, 1,5 kg zahar, 1 l apa, vanilie.PreparareGutuiile sterg de puf, se spala si se sterg […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress