Conserva de peste

Ingrediente

1 kg peste caras, ulei pentru prajit, sare, otet, foi dafin, piper.

Preparare

Pestele se spala , se curata si se prajeste in ulei pana capata o culoare aurie apoi se aseaza in borcanele sterilizate.
Se pregateste o compozitie din 1 parte otet si 2 parti apa, se adauga dupa gust sare, foi de dafin, boabe de piper. Se fierbe compozitia dupa care se adauga in borcane peste peste. Se capseaza si se sterilizeaza cca 20 min. Daca nu-l pastram pentru iarna il introducem la frigider fara a mai fi nevoie de sterilizare.

Servire

O conserva delicioasa.
Conserva de pesteConserva de peste
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Peste la gratarPeste la gratar Ingrediente 6 pesti caras, sare, lamaie, Preparare Carsii se curata de solzi si intestine, se spala bine. […]
  • Caras cu lamaieCaras cu lamaie Ingrediente6 pesti caras, 100 ml ulei, sare, 30 gr faina, lamaie.PrepararePestele se curata de solzi, […]
  • Caras in crusta de malaiCaras in crusta de malai Ingrediente 1 caras cca 1,5 kg, ulei pentru prajit, sare, malai. Preparare Carasul se curata de solzi,se […]
  • Ciorba de peste cu rosiiCiorba de peste cu rosii Ideala in orice sezon , recomandata pentru un pranz sanatos ! Ingrediente Ciorba de peste cu rosii - 6 […]
  • Salau la gratarSalau la gratar Salaul la gratar este un preparat rapid, usor si gustos. Ai nevoie doar de sare, piper, ulei, lamaie si un […]
  • Peste marinat in sos de rosiiPeste marinat in sos de rosii Ingrediente Peste marinat in sos de rosii 1 kg peste (macrou, merluciu, cod), 3 linguri ulei, 3 linguri […]

kalapod.net%20

6 comentarii

  1. SE POATE MANCA CU TOT CU OASE?

  2. Imi doresc sa aflu daca compozitia formata din otet si apa ,se adauga fierbinte peste peste.Va multumesc.

  3. Imi doresc sa aflu daca compozitia formata din otet si apa ,se adauga fierbinte peste peste.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress