Compot de struguri albi

Ingrediente

1 kg de struguri, zahar.

Preparare

Se spala bine strugurii si se curata dupa ciorchine. Se pun in borcan astfel incat sa ramana gol 3 sferturi. Se adauga 3 linguri de zahar si restul apa pana se umple borcanul. Se capseaza si se fierbe in Baine-Marie 2o min.

Servire

Se serveste rece.
Compot de struguri albi
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Compot de piersiciCompot de piersici Ingrediente1 kg piersici, 170 gr zahar, apa cat cuprinde.PrepararePiersicile spalate se aseaza in borcane. […]
  • Dulceata de cireseDulceata de cirese Ingrediente3 kg cirese , 3 kg zahar, vanilie.PreparareCiresele spalata si fara samburi se pun straturi, […]
  • Dulceata de fragiDulceata de fragi Ingrediente1 kg fragi, 1 kg zahar, 2 picaturi zeama de lamaie.PreparareFragii se trec prin apa cu mare […]
  • Dulceata de zmeuraDulceata de zmeura Ingrediente1 kg zmeura, 1 kg zahar, 800 ml apa, zeama de lamaie.PreparareApa impreuna cu zaharul se pun […]
  • Dulceata de visineDulceata de visine Ingrediente3 kg visine, 2 kg zahar, zeama de la o lamaie.PreparareVisinele se spala si se tin in apa cateva […]
  • Compot de cireseCompot de cirese Ingrediente Compot de cirese cirese, zahar Preparare Compot de cirese Ciresele se curata de codite,  […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress