Compot de piersici

Ingrediente

1 kg piersici, 170 gr zahar, apa cat cuprinde.

Preparare

Piersicile spalate se aseaza in borcane. In fiecare borcan adaugam 35-40 gr zahar si apoi apa, astfel incat borcanul sa fie gol 1 cm. Se capseaza bine si se fierb in Baine Marie 2o minute. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca si apoi se pun in camara.

Servire

Se serveste rece si poate fi folosit la diverse deserturi.
Compot de piersici
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Fasole pentru iarnaFasole pentru iarna Ingrediente 3 kg fasole teci galbene si late, sare, 500 ml ulei, 800 gr bulion. Preparare Tecile de […]
  • Marmelada de pereMarmelada de pere Ingrediente 2,5 kg pere de iarna, zahar, vanilie. Preparare Am folosit pere de iarna pentru ca sunt […]
  • Dulceata de mureDulceata de mure Ingrediente 1 kg mure, 1 kg zahar, 700 ml apa. PreparareSe aleg mure mari, intregi si bine coapte. Se […]
  • Sfecla rosie pentru iarnaSfecla rosie pentru iarna Sfecla rosie este o legume savuroasa, in special atunci cand este murata sau adaugata in diverse preparate, […]
  • Zacusca cu vinete si ciuperciZacusca cu vinete si ciuperci Ingrediente 15 vinete mari, 30 buc. de gogosari, 1 kg. ceapa, 1 litru ulei, 1 kg ciuperci proaspete, 3 kg. […]
  • Compot de struguri albiCompot de struguri albi Ingrediente1 kg de struguri, zahar.PreparareSe spala bine strugurii si se curata dupa ciorchine. Se pun in […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress