Compot de cirese

Ingrediente

2 kg cirese , 3 l apa, 1kg zahar.

Preparare

Ciresele se curata de codite se trec prin mai multe jeturi de apa si se pun in borcane. Separat se formeza siropul. Intr-o cratita se pune apa, cand a dat apa in clocot se adauga zaharul , se lasa sa fiarba 5 minute, se ia de pe foc si se lasa cateva minute, se toarna apoi peste cirese , se capseaza borcanele si se fierb in baine-marie cca 15 minute. Dupa fierbere se tin pana a doua zi impaturite si se pun la rece.

Servire

Se serveste rece.
Compot de cireseCompot de cireseCompot de cirese
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Compot capsuniCompot capsuni Ingrediente2 kg capsuni, 3 l apa, 1kg zahar.PreparareCapsunile se curata de codite se trec prin mai multe […]
  • Gogonele in otetGogonele in otet Ingrediente Gogonele, otet, sare. Preparare Gogonele de marime potrivita se spala si se pun in borcane. […]
  • Gem din prune uscate cu vanilieGem din prune uscate cu vanilie Ingrediente500 gr prune uscate, 400 ml apa, vanilie, 150 gr zahar.PrepararePrunele uscate se tin in apa de […]
  • Dulceata de visineDulceata de visine Ingrediente3 kg visine, 2 kg zahar, zeama de la o lamaie.PreparareVisinele se spala si se tin in apa cateva […]
  • Dulceata de gutuiDulceata de gutui Ingrediente1 kg gutui, 1,5 kg zahar, 1 l apa, vanilie.PreparareGutuiile sterg de puf, se spala si se sterg […]
  • Struguri muratiStruguri murati Ingrediente 2 kg de struguri, sare, apa, otet, zahar, frunze de telina sau marar. Preparare Se aleg […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress