Compot capsuni

Ingrediente

2 kg capsuni, 3 l apa, 1kg zahar.

Preparare

Capsunile se curata de codite se trec prin mai multe jeturi de apa si se pun in borcane. Separat se formeza siropul. Intr-o cratita se pune apa, cand a dat apa in clocot se adauga zaharul , se lasa sa fiarba 5 minute, se ia de pe foc si se lasa cateva minute, se toarna apoi peste capsuni, se capseaza borcanele si se fierb in baine marie cca 15 minute. Dupa fierbere se tin pana a doua zi impaturite si se pun la rece.

Servire

Se serveste rece.
Compot capsuniCompot capsuni
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Compot de cireseCompot de cirese Ingrediente2 kg cirese , 3 l apa, 1kg zahar.PreparareCiresele se curata de codite se trec prin mai multe […]
  • Gogonele in otetGogonele in otet Ingrediente Gogonele, otet, sare. Preparare Gogonele de marime potrivita se spala si se pun in borcane. […]
  • Ardei copt pentru iarnaArdei copt pentru iarna Ingrediente Ardei capia, otet, sare, ulei, piper.PreparareArdeiul se spala si se pune intr-o tigaie incinsa […]
  • Marmelada de pereMarmelada de pere Ingrediente 2,5 kg pere de iarna, zahar, vanilie. Preparare Am folosit pere de iarna pentru ca sunt […]
  • Gem din prune uscate cu vanilieGem din prune uscate cu vanilie Ingrediente500 gr prune uscate, 400 ml apa, vanilie, 150 gr zahar.PrepararePrunele uscate se tin in apa de […]
  • Ardei in sos de rosiiArdei in sos de rosii Ingrediente 5 kg ardei gogosar, 1.5 kg bulion, 500 ml otet , 500 ml ulei, boabe de piper, foi de dafin, 500 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress