Bulion din rosii

Ingrediente

Rosii, sare grunjoasa, zahar

Preparare

Rosiile se spala, le taiem bucati mai mici apoi le dam prin masina de stors rosii. Punem sucul rezultat intr-un tuci mai incapator , in functie de cat suc avem si il punem la fiert la foc moderat. Se lasa sa fiarba pana scade 1/4 din toata cantitatea de suc (sa fie mai gros) si apoi la final punem sare si zahar dupa gust .Se lasa sa dea cateva clocote pana se topeste sarea si zaharul si inlaturam tuciul de pe foc . Bulionul se pune in sticle sau borcane , le capsam , le acoperim cu un prosop si le lasam pana a doua zi .

Servire

Se pastreaza in camara la loc ferit de lumina.
Bulion din rosiiBulion din rosii
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Rosii cu ardei pentru ciorbeRosii cu ardei pentru ciorbe Iarna prepar ciorbele cu acesta conserva , sunt extrem de gustoase! Rosiile si ardeiul au gustul proaspat […]
  • Rosii la borcanRosii la borcan Rosiile la borcan sunt ideale pentru mancarurile si tocanitele pe care le preparam in sezonul rece. In plus, […]
  • Ciorba de vacuta cu legumeCiorba de vacuta cu legume Ingrediente - Ciorba de vacuta cu legume 600 grame de carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 […]
  • Iahnie de cartofiIahnie de cartofi Ingrediente Iahnie de cartofi 1 kg cartofi, 2 buc ceapa, 4 linguri ulei, 4 rosii (pulpa), 1 ardei gogosar, […]
  • Conserva de fasole verdeConserva de fasole verde Ingrediente Conserva de fasole verde fasole, apa, sare, crengute de marar proaspat. Mod de preparare […]
  • Marmelada din struguri rosiiMarmelada din struguri rosii Ingrediente10 kg de struguri rosii tamaiosi, 1,5 kg zahar, 1 pliculet de vanilie. PreparareStrugurii se […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress