Ardei iuti la otet

Ingrediente

ardei iuti, otet, sare, apa

Preparare

Ardeii se spala apoi se pun in borcane. La fiecare borcan se adauga 15 gr sare, 30 ml otet iar restul apa. Se capseaza si se sterilizeaza cca 20 min. dupa acest timp se scot pe un blat de lemn si se acopera cu un servet de bucatarie. Se lasa pana a doua zi borcanele impaturite. Se pastreaza in camara.

Servire

Ideali langa sarmalute, varza calita, varza cu ciolan.
Ardei iuti la otetArdei iuti la otet
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Salata cu cirese si friscaSalata cu cirese si frisca Ingrediente500 gr cirese, 200 gr zahar, vanilie, 300 ml frisca vegetala , 50 ml lapte.PreparareCiresele se […]
  • Ardei copt Ardei copt Ingrediente10 ardei gogosari, 20 ml ulei, sare, zahar, otet.PreparareArdeii se pun pe un gratar sa se coaca […]
  • Compot din struguri Compot din struguri IngredienteStruguri de masa albi si rosii cu bobul mare, zahar, vanilie, apa.PreparareAceasta reteta de […]
  • Ardei cu struguri in otetArdei cu struguri in otet IngredienteArdei, struguri, otet, marar, sare, zahar.PreparareArdeii se spala, se curata de semnite si se […]
  • Pulpe la gratarPulpe la gratar Ingrediente 8 pulpe,sare,piper,boia,condiment pentru pui,ulei Preparare Pulpele se condimenteaza bine si […]
  • Sirop de mureSirop de mure Ingrediente 3 kg mure coapte si negre, 2 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie. Mod de preparare Murele […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress