Acasa / Retete culinare / Mere coapte cu gem si alune de padure

Mere coapte cu gem si alune de padure

Ingrediente – Mere coapte cu gem si alune de padure

3 mere rosii, potrivite ca marime, gem de prune, scortisoara, alune de padure.

 




 

Mod de preparare

  1. Merele se spala , se indeparteaza cu grija  cotorul si semintele.
  2. Se pudreaza in interior cu scortisoara, adaugam 1 lingurita de gem, alune de padure, din nou 1 lingurita de gem si alune de padure.
  3. Merele se pun intr-o tava stropita cu apa, cca 30 ml si introducem la cuptor cca 20 min , la foc potrivit.
  4. Cand merele sunt gata se scot  din cuptor si se presara cu zahar pudra.  Desert rapid si sanatos!

Pofta Buna!



Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Mere in foietajMere in foietaj Ingrediente - Mere in foietaj 4 mere de marime potrivita, miez de nuca, 1 plic zahar vanilat, 1 lingura de […]
  • Prajitura cu mere si ciocolataPrajitura cu mere si ciocolata Ingrediente - Prajitura cu mere si ciocolata Blat: 4 oua, 80 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o […]
  • Compot rapid de mereCompot rapid de mere Ingrediente Compot rapid de mere 2 mere, 4  linguri de zahar, 500 ml apa, 1 steluta anason , 1/2 plic zahar […]
  • Pachetele cu merePachetele cu mere Ingrediente Aluat: 250 gr margarina, 150 gr zahar farin, 250 ml apa minerala, 1 praf de copt stins in otet, […]
  • Ecler cu mereEcler cu mere Ingrediente Ecler cu mere- 18 buc Coji: 35 ml ulei, 70 ml apa, 70 gr faina, 3 oua, un praf de sare. Crema […]
  • Tarta cu mereTarta cu mere Ingrediente- Tarta cu mere Aluat: 400 gr faina, 200 gr unt, 1/2 praf de copt, 2 linguri  smantana, 2 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress