Acasa / Retete culinare / Mancare de spanac cu ardei

Mancare de spanac cu ardei

Ingrediente

300 gr spanac proaspat, 1 ceapa, 30 ml ulei, sare, 20 gr faina, 1 gogosar in otet.

Preparare

Spanacul se trece prin mai multe ape , astfel incat sa eliminam toate impuritatile. Intr-o cratita punem 2 l apa la fiert cu sare, cand a dat in clocot se pune spanacul si se lasa la oparit cca 5 minute. Separat intr-o cratita se pune uleiul, adaugam ceapa tocata marunt si lasam la calit. Se adauga 200 ml apa si lasam la inabusit. Se adauga spanacul tocat marunt, faina si 1 l apa fierbinte. Se amesteca bine si se lasa max 8-10 min la fiert. Cand este gata se adauga sare dupa gust si gogosarul taiat feliute subtiri.

Servire

Se serveste cald cu paine prajita.
Mancare de spanac cu ardeiMancare de spanac cu ardeiMancare de spanac cu ardeiMancare de spanac cu ardei
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Spanac sote cu mamaliguta si usturoiSpanac sote cu mamaliguta si usturoi Ingrediente Spanac sote cu mamaliguta si usturoi 1 kg spanac, 50 ml ulei, 6 catei usturoi pisati ,  sare si […]
  • Mancare de spanac cu usturoiMancare de spanac cu usturoi Ingrediente Mancare de spanac cu usturoi 1 kg spanac, 1 ceapa, 1 ceascuta mica de  sos de rosii cu ardei , […]
  • Mancare de spanacMancare de spanac Ingrediente Mancare de spanac 500 gr spanac , 1 ceapa, 50 ml ulei, 30 ml bulion de rosii, 3 rosii, 3 catei […]
  • Sarmalute cu spanacSarmalute cu spanac Ingrediente 2 verze murate potrivite, 1 telina de marime medie, 1 pastarnac, 3 morcovi, 2 cepe, 200 gr […]
  • Conopida cu sos de rosiiConopida cu sos de rosii Ingrediente 1 conopida mare, 3 rosii (pulpa), 40 ml ulei, 15 gr vegeta, verdeata, […]
  • Spanac cu carne de porcSpanac cu carne de porc Ingrediente 1 kg de spanac proaspat, 1 ceapa, 30 gr faina, 30 ml ulei, sare, 600 gr carne de porc (cotlet), […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress