Acasa / Retete culinare / Mancare de conopida cu ciuperci

Mancare de conopida cu ciuperci

Ingrediente

1 kg conopida, 200 gr ciuperci  proaspete, 100 gr unt, 50 gr faina, 500 ml lapte, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

  1. Conopida se rupe in buchetele, se spala bine si se fierbe in apa cu sare.
  2. Ciupercile se spala, se taie in felii si se calesc 10-15 min cu unt, dupa care se presara cu faina si se sting cu lapte.
  3. Dupa ce au dat in fiert se adauga conopida fiarta , se adauga sare si piper dupa gust si se mai lasa sa fiarba max 10 min.
  4. Pentru un sos mai subtire se poate adauga zeama in care a fiert conopida.
  5. Se serveste calda, cu paine prajita.

Pofta buna!




Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase



1 Comentariu

  1. Versiunea mea facuta in plus si cu ardei gras si pastai de mazare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress