Acasa / Retete culinare / Jumari cu ceapa

Jumari cu ceapa

Ingrediente

1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, ceapa.




 

Preparare

Slanina se portioneaza in cuburi potrivite ca marime, se presara cu sare si se lasa sa stea cca 1 ora la rece.
Intr-o cratita teflonata sau intr-un tuci se pune untura la topit, adaugam cuburile de sunca si se lasa la prajit la foc mic. Pe timpul prajirii se amesteca cu o lingura de lemn. Cand capata o culoare aurie se scot cu ajutorul unei spatule si se pun intr-un bol pana la servire.
Pofta Buna!
jumari
Jumeri cu ceapa

Salvează

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Muschi de porc afumatMuschi de porc afumat Ingrediente Muschi de porc afumat 1 muschi de porc proaspat  cca 1-2 kg portionat in bucati potrivite cca […]
  • Drob de miel traditionalDrob de miel traditional Ingrediente 1 kg maruntaie de miel(ficat, inima, rinichi), 500 gr carne de miel , 3 oua crude, 5 oua […]
  • Platou traditional cu aperitivePlatou traditional cu aperitive Ingrediente Platou traditional Toba de porc - reteta aici Caltabos - reteta aici Lebar - reteta […]
  • Fasole cu usturoiFasole cu usturoi Ingrediente Fasole cu usturoi 500 gr fasole, 40 ml ulei, 5 catei usturoi, sare dupa […]
  • Dulceata de afineDulceata de afine Ingrediente Dulceata de afine - 6 borcane -400 gr 1.2 kg zahar, 1.5 kg afine Mod de preparare Dulceata de […]
  • Chiftele de vita la cuptorChiftele de vita la cuptor Chiftele delicioase , fara prajire , fara prea mult efort ! Ideale pentru pachetelul celor mici […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress