Inghetata cu iaurt

5/5 - (2 votes)

Ingrediente Inghetata cu iaurt

300 ml smantana pentru frisca ,  100 ml iaurt de baut “La Colline” , 2 plicuri zahar vanilat, 4 linguri  cu miere, 100 gr zahar pudra.

Decor: miere, anason stelat

Preparare Ingheatata cu iaurt

  1. Smantana se mixeaza cu zaharul pudra  , apoi se adauga iaurtul , mierea si zaharul vanilat.
  2. Compozitia formata se pune intr-un vas si se introduce la congelator pentru 2-3 ore.
  3. Dupa acest timp se scoate vasul si se mixeaza cu ajutorul unui blender vertical.
  4. Se introduce din nou la congelator pana este congelata complet.
  5. Se pune la cupe iar deasupra se decoreaza cu miere .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.