Acasa / Retete culinare / Icre de post

Icre de post

Ingrediente

350 gr fasole boabe sterilizata (fiarta), sare, 100 ml ulei, 1 ceapa, 1 lingurita zeama de lamaie.

Preparare

Fasolea boabe se paseaza, apoi se mixeaza cu ulei pana devine de ca o pasta. Se adauga sare dupa gust, zeama lamaie si se mixeaza inca 5 minute. Se pune intr-un bol si se pastreaza la rece.

Servire

Se servesc cu paine prajita si rosii.
Icre de postIcre de post
Icre de post, 4.6 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (11 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Pate de naut cu susanPate de naut cu susan Nautul este o leguminoasa plina de fibre, vitamine si minerale esentiale pentru organismul uman. In plus, […]
  • Pate de postPate de post Ingrediente - Pate de post 200 gr fasole boabe fiarta, 100 gr alune de padure, 2 cepe, 1 lingurita boia de […]
  • Paste cu sosPaste cu sos Ingrediente Paste cu sos 300 gr paste tip spaghete Sos- 40 ml ulei, 1 ceapa mare,  pulpa  de la 5 rosii, 1 […]
  • Pate de dovlecelPate de dovlecel O alegere sanatoasa pentru micul dejun, ideala si in perioada postului, este pateul din dovlecel. Aceasta […]
  • Tocanita de ciuperci cu legumeTocanita de ciuperci cu legume O mancare ideala pentru perioadele de post si nu numai, tocanita de ciuperci cu legume este gustoasa si usor […]
  • Ciuperci cu legumeCiuperci cu legume Ingrediente 500 gr ciuperci, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 rosie mai mare, sare si piper dupa gust , verdeata, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress