Acasa / Retete culinare / Icre de fasole

Icre de fasole

Ingrediente Icre de fasole

200 g fasole alba boabe, 100 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 lingurita zeama de lamaie,   sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare Icre de fasole

  1. Fasolea se pune la inmuiat in apa, timp de 2  ore. Se  fierbe si se scurge ( 2 ori ).
  2. Boabele fierte se pun intr-un blender si se mixeaza impreuna cu uleiul  si  ceapa tocata.
  3. Pentru o consistenta mai moale se adauga apa minerala sau zeama in care a fiert fasolea.
  4. Se adauga zeama de lamaie , sare si piper , dupa gust.

Icrele de fasole se pot servi  cu legume , pe felii de paine prajita.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Supa de rosiiSupa de rosii Ingrediente - Supa de rosii 500 gr rosii, 50 ml ulei, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, 1 radacina de […]
  • Gogosi cu dulceata de afineGogosi cu dulceata de afine Ingrediente 1 kg faina, 1 pliculet de drojdie uscata, un praf de sare, 50 gr zahar, zahar vanilat, ulei […]
  • Pate de postPate de post Ingrediente - Pate de post 200 gr fasole boabe fiarta, 100 gr alune de padure, 2 cepe, 1 lingurita boia de […]
  • Ardei umplut de postArdei umplut de post Ingrediente 7 ardei grasi, 1 ardei, 2 morcovi, 2 cepe, 150 gr orez, 3 rosii, boia de ardei dulce, piper, […]
  • Prajitura de post cu merePrajitura de post cu mere Ingrediente -  Prajitura de post cu mere Aluat: 250 gr margarina, 80 gr zahar, 250 ml apa minerala, 1 […]
  • Ciuperci cu legumeCiuperci cu legume Ingrediente 500 gr ciuperci, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 rosie mai mare, sare si piper dupa gust , verdeata, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress