Acasa / Retete culinare / Iahnie din fasole pestrita

Iahnie din fasole pestrita

Ingrediente

300 gr fasole, 1 ceapa, 40 ml bulion, cimbru, sare si piper dupa gust , verdeata pentru decor, 80 ml ulei.

Preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert. Pe timpul fierberii se poate inlocui apa de maxim 2 ori. Dupa ce a fiert se prepara sosul: ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga bulionul, sare dupa gust, si 200 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic. Cand este gata se adauga cimbru si fasolea scursa de apa. Se pune din nou la fiert pentru 5 -10 minute la foc mic.

Servire

Se serveste calda decorata cu verdeata tocata marunt
Iahnie din fasole pestrita
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Fasole in sos de rosiiFasole in sos de rosii Ingrediente Fasole in sos de rosii 500 gr fasole boabe, 1 ceapa mare , 5 catei de usturoi, 50 ml ulei, 200 […]
  • Iahnie de fasoleIahnie de fasole Ingrediente 500 gr fasole boabe, 1 ceapa, 80 ml ulei, sare, piper, 50 gr pasta de tomate, cimbru, […]
  • Iahnie de fasole cu carnati afumatiIahnie de fasole cu carnati afumati Ingrediente 500 gr fasole boabe, 1 ceapa mare, 40 ml ulei, sare, 3 rosii din bulion , cimbru, verdeata, 800 […]
  • Prajitura NegresaPrajitura Negresa Ingrediente Prajitura Negresa Blat - 2 cani (cana 200 ml ) faina  tip 480 , 5 linguri zahar, 3 linguri […]
  • Mancare de conopida cu rosiiMancare de conopida cu rosii Conopida face parte din categoria "legume preferate ". Mancare de conopida cu rosii este delicioasa , […]
  • Orez cu legumeOrez cu legume Ingrediente 300 gr orez, 1 ceapa, 1 ardei gras verde, 1 conserva ciuperci taiate in saramura, 40 ml ulei, 1 […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress