Acasa / Retete culinare / Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi

Ingrediente Iahnie de cartofi

1 kg cartofi, 2 buc ceapa, 4 linguri ulei, 4 rosii (pulpa), 1 ardei gogosar, 1 morcov, 1 legatura marar, 1 foaie de dafin, sare si piper dupa gust.




Mod de preparare Iahnie de cartofi

  • Ceapa, morcovii si ardeiul (taiate marunt ) se calesc in ulei incins cca 8 min.
  • Adaugam cartofii taiati cuburi si 250-300 ml apa calda. Dupa 5 min adaugam pulpa de rosii, foaia de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Cand legumele si cartofii au fiert adaugam sare ,  piper dupa gust si  mararul  taiat marunt.
  • Pofta buna!

    iahnie de cartofi
    Rate this post
    Voteaza

    Vezi si alte retete delicioase

    • Ciorba de vacuta cu legumeCiorba de vacuta cu legume Ingrediente - Ciorba de vacuta cu legume 600 grame de carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 […]
    • Prajitura cu morcoviPrajitura cu morcovi Oricat de ciudat ar suna sa pregatesti un desert cu morcovi, va asiguram ca reteta aceasta va cere un bis o […]
    • Mancare de orez cu sfecla rosieMancare de orez cu sfecla rosie Ingrediente Mancare de orez cu sfecla rosie 2 buc  sfecla rosie coapta (sau fiarta), 1 ceapa, 50 ml ulei, 1 […]
    • Pilaf de orez cu morcovPilaf de orez cu morcov O mancare rapida , ieftina si extrem de gustoasa! Garnitura perfecta pentru o friptura la […]
    • Orez cu ciuperci Orez cu ciuperci Ingrediente Orez cu ciuperci 1 cana de orez orez, 300 gr ciuperci, 70 ml ulei, 2 cepe, sare si piper dupa […]
    • Pulpe de pui cu ceapa si cartofiPulpe de pui cu ceapa si cartofi Pulpele de pui cu ceapa si cartofi la cuptor sunt foarte gustoase si usor de pregatit, pentru o masa cu […]




    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Facebook

    Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress