Acasa / Retete culinare / Hrean in otet

Hrean in otet

Ingrediente

2 radacini mari de hrean, 20 gr sare, 20 gr zahar, 200 ml otet 9 grade, 100 ml apa.

Mod de preparare

  1. Hreanul se  spala si se rade de coaja cu un cutit, pentru a inlatura urmele de mizerie, apoi se spala.
  2. Se rade pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu zaharul si sarea si se aseaza in borcanele.
  3. Separat se fierbe apa cu otetul iar cand a inceput sa dea in primul clocot se toarna peste hrean.
  4. Se serveste la ciorbe, rasol, salate.

Pofta buna!

Hrean in otet, 4.6 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (11 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Carnati de casaCarnati de casa Ingrediente Carnati de casa 5 kg carne de porc (ceafa, pulpa, muschi , slanina), 1 capatana de usturoi, 50 […]
  • Vegeta de casaVegeta de casa Ingrediente - Vegeta de casa 4 morcovi, 1 telina, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 pastranac, frunze de […]
  • Maioneza de casaMaioneza de casa Maioneza de casa - o reteta simpla , rapida si reusita ! Ingrediente Maioneza de casa / Timp de preparare […]
  • Pasta de pestePasta de peste Ingrediente 300 gr hering, 1 ceapa, 100 gr unt, zeama de la o lamaie,  piper si sare dupa gust. Mod de […]
  • Coji de eclerCoji de ecler Ingrediente Coji de ecler 70 ml ulei, 140  ml apa, 140  gr faina, 6 oua, un praf de sare. Preparare Coji […]
  • Pateu de casa din ficatei de puiPateu de casa din ficatei de pui Pateul de casa din ficatei de pui este o varianta potrivita pentru micul dejun, cu paine prajita sau lipie, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress