Acasa / Retete culinare / Hrean in otet

Hrean in otet

Ingrediente

2 radacini mari de hrean, 20 gr sare, 20 gr zahar, 200 ml otet 9 grade, 100 ml apa.

Mod de preparare

  1. Hreanul se  spala si se rade de coaja cu un cutit, pentru a inlatura urmele de mizerie, apoi se spala.
  2. Se rade pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu zaharul si sarea si se aseaza in borcanele.
  3. Separat se fierbe apa cu otetul iar cand a inceput sa dea in primul clocot se toarna peste hrean.
  4. Se serveste la ciorbe, rasol, salate.

Pofta buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Carnati de casaCarnati de casa Ingrediente Carnati de casa 5 kg carne de porc (ceafa, pulpa, muschi , slanina), 1 capatana de usturoi, 50 […]
  • Reteta clatite pufoaseReteta clatite pufoase Cum sa prepari clatite pufoase dupa o reteta simpla de clatite. Cel mai rapid desert, preferat deopotrivă de […]
  • Vegeta de casaVegeta de casa Ingrediente - Vegeta de casa 4 morcovi, 1 telina, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 pastranac, frunze de […]
  • Coji de eclerCoji de ecler Ingrediente Coji de ecler 70 ml ulei, 140  ml apa, 140  gr faina, 6 oua, un praf de sare. Preparare Coji […]
  • Pateu de casa din ficatei de puiPateu de casa din ficatei de pui Pateul de casa din ficatei de pui este o varianta potrivita pentru micul dejun, cu paine prajita sau lipie, […]
  • Blat de tort cu cacaoBlat de tort cu cacao Blat pufos cu cacao , ideal pentru tortul cu ciocolata ! Ingrediente Blat de tort cu cacao - 1 bucata/ Timp […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress