Acasa / Retete culinare / Gulii umplute cu carne la cuptor

Gulii umplute cu carne la cuptor

Ingrediente Gulii umplute cu carne la cuptor

4 gulii, 300 gr  carne tocata, 20 gr orez, 1/2  ceapa, 1 lingura ulei, sare si piper, dupa gust.
Pentru servire : smantana si marar proaspat.

Mod de preparare Gulii umplute cu carne la cuptor

  1. Carnea tocata  se amesteca cu ceapa maruntita, orezul (spalat si scurs), sare su piper, dupa gust.
  2. Guliile se spala , se zvanta, se curata de coaja si se scobesc cu grija. Se umplu cu compozitia de carne si se pun intr-un vas cu 200 ml apa si ulei. Se acopera vasul si pune la cuptor pentru  1 ora- 180 C.

Guliile umplute cu carne se servesc cu smantana deasupra si marar tocat marunt

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Tochitura de porcTochitura de porc Ingrediente 700 gr carne de porc, organe de porc (2 rinichi , 1 inima) 1 ceapa, 100 ml ulei, 1 ardei capia […]
  • Ciorba taraneascaCiorba taraneasca Mari consumatori de ciorba, romanii cu siguranta vor aprecia aceasta ciorba taraneasca cu carne de porc. Se […]
  • Iaurt de casa cu smantanaIaurt de casa cu smantana Ingrediente Iaurt de casa cu smantana 2 l lapte proaspat,  3 linguri smantana 18% Mod de preparare Iaurt […]
  • Tochitura munteneascaTochitura munteneasca Ingrediente Tochitura munteneasca 1 kg carne de porc( macra), 50 ml ulei, 100 ml apa ,10 catei  usturoi, […]
  • Papanasi cu smantana si dulceataPapanasi cu smantana si dulceata Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata - 6 bucati 350 gr branza de vaci  dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 […]
  • Pulpa de porc impanata cu usturoiPulpa de porc impanata cu usturoi Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress