Acasa / Retete culinare / Ghiveci de peste

Ghiveci de peste

Ingrediente Ghiveci de peste

500 gr peste (merluciu)  , 1 morcov, 2 cepe mari, 1 pastarnac, 100 gr conopida, 1 ardei verde, 300 gr rosii, 100 ml ulei, 1 legatura patrunjel , sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare Ghiveci de peste

  1. Zarzavaturile taiate se calesc in ulei (50 ml) cca 10 min.
  2. Separat pestele taiat in bucati potrivite se presara cu sare si se lasa cca 30 min,  apoi se prajeste in ulei.
  3. Se amesteca cu zarzavatul inabusit si  se adauga sare si piper dupa gust . Se lasa la foc mic pana scade sosul
  4. Se adauga patrunjel taiat marunt si se potriveste de sare.

Se serveste rece.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Plachie de pestePlachie de peste Ingrediente 4 portii - Plachie de peste 3  buc  macrou, 5 cepe,  50 ml ulei , o jumatate de ardei rosu, 0 […]
  • Peste la tigaiePeste la tigaie Ingrediente - Peste la tigaie 3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]
  • Hering cu rosii si usturoiHering cu rosii si usturoi Ingrediente Hering cu rosii si usturoi 1 kg hering (baby), 8 catei usturoi, 4 rosii , ulei , 100 gr […]
  • Peste la gratarPeste la gratar Foarte gustos si sanatos pentru organismul uman, pestele este indicat sa fie consumat cat mai des. Cea mai […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]
  • Peste cu sos de smantanaPeste cu sos de smantana Ingrediente  Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress