6 bucati cartofi
1/4 bucata varza
4 bucati rosii
2 bucati dovlecei
1 bucata ardei gogosar
1 bucata ceapa
1 bucata morcov
200 gr fasole verde
100 ml ulei
dupa gust sare si piper
300 ml apa calda
1 legatura patrunjel verde
Curatam si spalam legumele. Taiem cubulete :ceapa , dovlecelul si ardeiul. Rosiile se trec prin apa fierbinte , le decojim , le taiem si indepartam semintele.
Fasolea se taie in bucati potrivite si se pune la fiert pentru 15 minute . Cartofii ii taiem in bucati potrivite. Varza se taie fasii subtiri.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins , adaugam ceapa , ardeiul si morcovul.
Amestecam si lasam sa se caleasca usor , cca 3 minute. Adaugam rosiile , varza si amestecam.
Fiarbem la foc mic , cca 10 minute.
Adaugam fasolea aproape fiarta , apa calda si se continua fierberea inca 15 minute.
Adaugam dovleceii, cartofii, sare si piper dupa gust.
Se continua fierberea la foc mic pana legumele sunt bine patrunse.
La final, adaugam patrunjel verde maruntit.
Pofta Buna!