Ingrediente Legume la cuptor 2 morcovi, 1 dovlecel, 20 pastai de fasole verde, 5 cartofi mici, 2 cepe, 3 rosii, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, 50 ml apa calda, 1/2 legatura patrunjel proaspat. Preparare Legume la cuptor Legumele se curata si se spala. Fasolea se rupe in ...
Citeste »Retete de garnituri
Cartofi cu usturoi si mustar la cuptor
Ingrediente Cartofi cu usturoi si mustar la cuptor 1 kg cartofi, 6 catei de usturoi, 2 lingurite cu mustar, 3 linguri ulei, cimbru, sare si piper dupa gust. Preparare Cartofi cu usturoi si mustar la cuptor Cartofii se spala, se curata de coaja apoi ii taiem in cuburi sau rondele ...
Citeste »Piure de mazare
Ingrediente Piure de mazare 400 gr mazare verde congelata, 2 cepe, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust. Preparare Piure de mazare Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ceapa taiata marunt. Se lasa sa se caleasca cca 1-2 min apoi se adauga mazarea congelata si 50- ...
Citeste »Cartofi taranesti cu ceapa
Ingrediente 1 kg cartofi, 2 cepe mari si rosii , 2 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, patrunjel verde. Mod de preparare Cartofii se curata si se pun la fiert taiati in bucati potrivite, la foc mic, intr-o oala cu capac. Separat, intr-o tigaie se ...
Citeste »Cartofi cu unt la cuptor
Ingrediente – Cartofi cu unt la cuptor 1 kg cartofi, 50 gr unt, sare, piper , patrunjel verde. Mod de preparare Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 10 minute. Se pun intr-un vas termorezistent, ...
Citeste »Pilaf de orez cu morcovi
Ingrediente 300 gr orez, 700-800 ml supa de pui, 1 ceapa, 50 gr unt, 2 morcovi, sare, piper, oregano dupa gust. Preparare Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare. Se amesteca usor, apoi adaugam orezul. Se mai lasa cateva minute ...
Citeste »