Acasa / Retete culinare / Retete de garnituri (pagina 3)

Retete de garnituri

Pilaf cu legume

Ingrediente 400 gr orez, 2 morcovi, 2 ceape, 1 ardei, 1 telina, 1 pastranac, sare, piper, 100 ml ulei, 2 legaturi de marar. Preparare Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga legumele : ceapa taiata marunt, morcovul, ardeiul , telina si pastrancul taiate cubulete. Se calesc bine cateva ...

Citeste »

Cartofi taranesti

Ingrediente 1 ceapa, 1 ardei, 4 cartofi mari, patrunjel verde, 30 ml ulei, sare Preparare Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert, cand sunt aproape gata se adauga sare. Ceapa se taie feliute, ardeiul fasii. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, ...

Citeste »

Ciuperci cu usturoi verde

Ingrediente 400 gr ciuperci proaspete, 1-2 legaturi usturoi verde, sare, 30 ml ulei. Preparare Ciupercile se spala , se inlatura coditele de jumatate, si taiem fiecare ciuperca in patru. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, se adaugam ciupercile si le lasam la prajit. Cand sunt gata se adauga sare dupa ...

Citeste »

Cartofi aromati la cuptor

Ingrediente 8 cartofi, rozmarin, sare, 20 ml ulei. Preparare Cartofii se curata de coaja, se spala si se impart in 4 . Se pun intr-un vas cu apa la fiert. Cand sunt aproape fierti se scot cu ajutorul unei palete si se pun intr-un bol. Se adauga peste rozmarin macinat, ...

Citeste »

Cartofi taranesti

Ingrediente 6 cartofi mari , 2 cepe rosii, 250 g sunculita, 30 ml ulei, sare, piper, verdeata pentru decor Preparare Cartofii se spala, se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat taiem fasiute sunca, le prajim intr-o tigaie teflonata cu 30 ml ...

Citeste »

Morcovi pe gratar

Ingrediente morcovi proaspeteti , sare, ulei. Preparare Morcovii tineri, se spala, se curata de frunze, se ung si se sareaza. Se pun pe gratarul incins si se lasa la fript. Cand sunt gata se pun pe un platou si se servesc ca garnitura. Servire Se servesc calzi.

Citeste »

Cartofi copti aromati

Ingrediente 4 cartofi de preferat noi, 5 catei de usturoi, 40 ml ulei, oregano, sare, unt. Preparare Cartofii se spala bine, cu o periuta astfel incat sa fie coaja curata, nu se curata de coaja . Se taie in feliute , astfel incat sa nu taiem cartoful pana la baza, ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress