Acasa / Retete culinare / Retete de garnituri / Morcovi pe gratar

Morcovi pe gratar

Ingrediente

morcovi proaspeteti , sare, ulei.

Preparare

Morcovii tineri, se spala, se curata de frunze, se ung si se sareaza. Se pun pe gratarul incins si se lasa la fript. Cand sunt gata se pun pe un platou si se servesc ca garnitura.

Servire

Se servesc calzi.
Morcovi pe gratarMorcovi pe gratarMorcovi pe gratar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Muschiulet de porc umplut cu morcoviMuschiulet de porc umplut cu morcovi Ingrediente 1 muschiulet de porc cca 400 gr, morcovi, sare, piper, ulei, 1 ceapa, 2 rosii, […]
  • Cartofi cu oreganoCartofi cu oregano Ingrediente 5 cartofi, sare, pesmet, piper,boia de ardei,  oregano, sare, margarina ( unt […]
  • Ciuperci cu verdeataCiuperci cu verdeata Ingrediente 400 gr ciuperci, 1 ceapa, 80 ml ulei, sare si piper dupa gust , 1 legatura de patrunjel […]
  • Vinete la gratarVinete la gratar Ingrediente 4 vinete, ulei de masline, sare. Preparare Vinetele se spala, se sterg, se taie rondele , se […]
  • Cartofi aromati la cuptorCartofi aromati la cuptor Ingrediente 8 cartofi, rozmarin, sare, 20 ml ulei. Preparare Cartofii se curata de coaja, se spala si se […]
  • Cartofi copti aromatiCartofi copti aromati Ingrediente 4 cartofi de preferat noi, 5 catei de usturoi, 40 ml ulei, oregano, sare, […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress