Acasa / Retete culinare / Fursecuri cu nuca

Fursecuri cu nuca

Ingrediente Fursecuri cu nuca

200 gr unt, 70 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 250 gr faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare,  1/2 plic praf de copt , miez de nuca.

Decor: zahar farin vanilat

Mod de preparare

  1. Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul farin si se mixeaza pana devine ca o crema.
  2. Se adauga galbenusurile, vanilia si  praful de sare.
  3. Se mixeaza cca 2-3 min apoi se aduga faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana se incorporeaza.
  4. Compozitia formata se pune intr-un pos  prevazut cu sprit. Tapetam o tava cu hartie de copt si formam aveline .
  5. Pe fiecare avelina se adauga jumatate miez de nuca , se apasa usor.
  6. Se introduce tava in cuptorul incalzit pentru 15-20 min, la foc potrivit.
  7. Cand fursecurile devin aurii pe margine se scoate tava din cuptor.
  8. Se lasa sa se racesca complet apoi se pudreaza cu zahar farin vanilat.

Se servesc ca desert alaturi de cafea sau ceai.
Pofta Buna !

Fursecuri cu nuca, 5.0 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (10 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Prajitura Greta GarboPrajitura Greta Garbo Ingrediente Aluat pentru foi : 600 gr faina, 2 oua, 250 gr unt sau  margarina, 250 gr smantana , 100 gr […]
  • Prajitura cu biscuiti si ciocolataPrajitura cu biscuiti si ciocolata Ingrediente Prajitura cu biscuiti si ciocolata Blat: 300 gr biscuiti simpli. Crema:  2oua, 80 gr  […]
  • Fursecuri cu cirese confiateFursecuri cu cirese confiate Ingrediente Fursecuri cu cirese confiate 200 gr unt, 70 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 250 gr faina, coaja […]
  • Fursecuri cu ciocolata Fursecuri cu ciocolata Ingrediente Fursecuri cu ciocolata 200 gr unt, 70 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 300 gr faina, 2 plicuri […]
  • Desert cu portocaleDesert cu portocale Ingrediente 4 cupe - Desert cu portocale Crema diplomat: 1 ou, 60 gr zahar, 50 ml lapte,  1  lingurita de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress