Snitel de porc

Ingrediente

1 kg carne de porc (spata), 10 catei de usturoi , 3 oua, 200 gr faina pentru pane, 100 gr faina, ulei pentru prajit, sare, piper, salata verde, rosii.

Preparare

Carnea se portioneaza in functie de marimea care dorim snitelul. Fiecare bucata de carne se bate cu ciocanul de snitel , se presata cu sare, piper. Intre feliile de carne se pune usturoi pisat.Se lasa la rece cca 1 ora. Separat pregatim compozitia de pane. Intr-un bol punem ouale, sare, faina si 500 ml apa. Se omogenizeaza bine , astfel incat sa obtinem o compozitie ca si smantana, o idee mai subtire. Fiecare snitel se trece prin faina, apoi prin compozitia de pane si se prajesc in ulei incins. Fiecare snitel se prajeste bine pe ambele parti. La final se pun snitelul pe platou cu salata si rosii.

Servire

Se serveste cald cu salata.
Snitel de porc Snitel de porc
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress