Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pulpe la gratar cu cartofi aromati

Pulpe la gratar cu cartofi aromati

Ingrediente

4 pulpe de pui, 4 cartofi, oregano, sare, piper.

Preparare

Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incinge gratarul, si punem pulpele la fript. Separat spalam cartofii foarte bine, fara sa ii curatam de coaja, se taie felii mai groase si se condimenteaza cu sare si oregano. Se intorc pulpele pe amble parti sa se friga foarte bine. Daca avem loc pe gratar putem pune feliile de cartofi langa pulpe sa se friga si avem grija sa ii intoarcem pe ambele parti. Cand sunt gata se pun pulpele si cartofii pe un platou , se decoreaza cu patrunjel verde.

Servire

Se servesc cu usturoi, sau sos picant.
Pulpe la gratar cu cartofi aromatiPulpe la gratar cu cartofi aromatiPulpe la gratar cu cartofi aromatiPulpe la gratar cu cartofi aromatiPulpe la gratar cu cartofi aromatiPulpe la gratar cu cartofi aromati
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress