Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi

Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi

Ingrediente

6 pulpe, 50 ml ulei, sare, boia de ardei dulce, piper macinat.
Piure: 4 cartofi, sare, 20 gr unt, 20 gr smantana,
Decor: salata verde creata.

Preparare

Pulpele se trec prin flacara, se spala si se pun intr-un bol. Peste pulpe adaugam sare si piper macinat (dupa gust), boia si  uleiul . Se amesteca usor . Se pune totul intr-o tava si se introduce in cuptor. Se lasa sa se rumeneasca bine.
Separat pregatim piureul de cartofi. Cartofii se curata  de coaja, se spala si ii taiem  cuburi. Se pun la fiert la  foc mic. Cand sunt gata se scurg de apa si se adauga sare, unt si smantana . Se paseaza  astfel incat sa obtinem o compozitie omogena. Cand pulpele s-au rumenit, se scot din cuptor , se pun pe un platou, alaturi de piure de cartofi si salata verde.

Servire

Preparatul se serveste cald .
Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofiPulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress