Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pulpe de pui in sos de rosii

Pulpe de pui in sos de rosii

Ingrediente

1 kg pulpe de pui, pulpa de la 5 rosii mari, 1 ceapa, 100 ml ulei, piper, sare, patrunjel verde.

Preparare

Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala si se sareaza. Se pun intr-o tava cu ulei. Se introduc in cuptor si se lasa pana devin aurii. Intr-o tigaie se pune uleiul de la pulpe si ceapa rasa. Se lasa cca 3-4 min sa se caleasca amestcand din cand in cand. Se adauga pulpa de rosii si lasam pana devine un sos. Se adauga sare si piper dupa gust. Pe platou se pun pulpele si sos peste , apoi presaram patrunjel tocat marunt.

Servire

Se servesc calde, dupa preferinta cu piure sau pilaf simplu.
Pulpe de pui in sos de rosiiPulpe de pui in sos de rosiiPulpe de pui in sos de rosiiPulpe de pui in sos de rosiiPulpe de pui in sos de rosii
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress