Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pulpe de pui in foietaj

Pulpe de pui in foietaj

Ingrediente

1 kg pulpe de pui, boia de ardei iute, sare, foietaj.

Preparare

Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala apoi se pun intr-un bol. Peste se adauga sare si boia de ardei iute. Se lasa pentru cateva minute , in acest timp se pregateste tava si foietajul. Pe blatul mesei se intinde foietajul si se taie fasiute astfel incat sa putem rula acele fasii pe fiecare pulpa. Se imbraca pulpele in foietaj , se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa pana cand foietajul se coace.

Servire

Se servesc calde.
Pulpe de pui in foietajPulpe de pui in foietajPulpe de pui in foietaj
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress