Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pulpe de pui impanate cu usturoi

Pulpe de pui impanate cu usturoi

Ingrediente

6-8 pulpe superioare, 80 l ulei, 1 capatana de usturoi, sare, verdeata.

Preparare

Pulpele superioare se trec prin flacara, apoi se spala si se pun intr-un vas. Se presara sare, amestecam si lasam cca 1 ora la rece. Intr-un vas termorezistent se pune uleiul si 50 ml apa calda. Se Scot pulpele de la rece, se impaeaza cu usturoi si se pun in vasul termorezistent. Dupa preferinta se poate presara si piper. Se introduce vasul in cuptorul incins si lasam cca 30 min, astfel incat sa obtinem o friptura delicioasa, iar pulpele sa devina aurii-roscat.

Servire

Se servesc calde cu mamaliguta sau alaturi de salata si garnitura.
Pulpe de pui impanate cu usturoi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress