Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pulpe de pui cu legume

Pulpe de pui cu legume

Ingrediente

2 pulpe de pui, 3 cartofi, 1 ardei gras, 1 rosie, 1 castravete, sare cu verdeata, 40 ml ulei masline.

Preparare

Cartofii se curata si se taie pe jumatate, se pun intr-un vas Yena uns cu ulei de masline si se introduc la cuptor. Se lasa sa se patrunda bine. Cand sunt gata se pun pe o farfurie intinsa. Separat se introduc pulpele la cuptor intr-o tava unsa cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si verdeata, si se lasa pana devin aurii. Se aseaza apoi langa cartofi si se garnisesc cu ardei gras, rosie, castravete.

Servire

Se servesc calde cu diverse garnituri si salate.

 

Pulpe de pui cu legume
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress