Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pulpe cu legume la cuptor

Pulpe cu legume la cuptor

Ingrediente Pulpe cu legume la cuptor

1 kg pulpe de pui superioare, 50 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 ardei, rosii mici, sare si piper dupa gust.

Decor: patrunjel verde

Mod de preparare

  1.  Pulpele de pui se trec prin flacara si se spala.
  2. Legumele ( morcovul, ceapa, ardeiul, rosiile  ) se spala, se curata.  Morcovul si ardeiul se taie rondele, ceapa se taie  in 6 parti.
  3. Intr-un vas termorezistent se pune uleiul, se adauga pulpele , se presara sare si piper si se introduc in cuptorul incalzit la 160 gr timp de cca 20 min .
  4. Se adauga legumele apoi  se introduce din nou vasul la cuptor pentru 20 min.
  5. Dupa 10 min cu o lingura luam sucul format si adaugam peste legume si pulpe, astfel inca pulpele sa devina aurii, iar legumele sa devina usor crocante la suprafata.
  6. Cand este gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.
  7. Se servesc calde cu piure de cartofi.

Pofta Buna!

 

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress