Pui cu usturoi

Ingrediente

1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata.

Preparare

  1. Puiul se curata , se trececprin flacara,  se spala apoi se portioneaza dupa bunul plac.
  2. Se presara cu sare, si se pune intr-un vas termorezistent.
  3. Se adauga peste bucatile de pui 80 ml ulei si se introduce in cuptorul incalzit.
  4. Se lasa la copt pana devine rumen.
  5. Separat pregatim maioneza din catei de usturoi pisati , sare si 20 ml ulei. Se omogenizeaza pana devine o maioneza.
  6. Cand puiul este bine copt se pune pe un platou, cu verdeata si se decoreaza cu maioneza de usturoi.

Servire

Se serveste cald alaturi de mamaliguta.
Pui cu usturoi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pui la ceaunPui la ceaun Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid! Ingrediente - 4 portii / […]
  • Pulpe de pui cu legume la cuptorPulpe de pui cu legume la cuptor Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml […]
  • Pulpe de pui in sos de rosiiPulpe de pui in sos de rosii Ingrediente 1 kg pulpe de pui, pulpa de la 5 rosii mari, 1 ceapa, 100 ml ulei, piper, sare, patrunjel […]
  • Pui cu rosiiPui cu rosii Ingrediente 1 pui cca 800 gr, 5 rosii, 2 ardei, 80 ml ulei, 5 catei de usturoi, sare, piper. Decor: […]
  • Pui cu lamaiePui cu lamaie Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper […]
  • Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofiPulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi Ingrediente 6 pulpe, 50 ml ulei, sare, boia de ardei dulce, piper macinat. Piure: 4 cartofi, sare, 20 gr […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress