Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Pui cu sos de usturoi

Pui cu sos de usturoi

Ingrediente

Carne de pui (2 pulpe si un piept) , 50 ml ulei, piper alb, sare, usturoi, verdeata.

Preparare

Carnea de pui si spala se portioneza . Peste carne se adauga piper si sare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga carnea si se lasa la prajit.Separat se curata usturoiul, se piseaza , se amesteca treptat cu cateva picaturi de ulei si sare dupa gust pana se formeaza ca o maioneaza. Cand carnea s-a prajit bine pe ambele parti se ia de pe foc, se pune pe un platou alaturi de sos si verdeata tocata marunt.

Servire

Se serveste cald.
Pui cu sos de usturoiPui cu sos de usturoi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress