Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ingrediente

300 gr piept de pui dezosat, 4 ciuperci proaspete, 100 gr cascaval, condimente, sare, 100 ml ulei.

Preparare

Pieptul de taie in bucati , se taie subtire si se bate putin , se umplu cu cacaval si ciuperci taiate fasii. Se condimenteaza, se sareaza si se ruleaza. Se prind cu scobitori. Se presara sare cu verdeata. Se introduc la cuptor intr-o tava cu putin ulei. Se lasa la cuptor sa se patrunda. Dupa ce s-au patruns se pun pe o farfurie asociate cu diverse garnituri.

Servire

Se servesc cu fasole boabe rosie din conserva, si ciuperci umplute.
Piept de pui umplut cu ciuperci
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ceafa de porc la cuptorCeafa de porc la cuptor Carnea de porc este una dintre preferatele romanilor, fiind gustoasa si foarte versatila. Ceafa de porc in […]
  • Escalop de vita cu ciuperciEscalop de vita cu ciuperci Ingrediente200 gr carne vita, 4 ciuperci,faina 20 gr,sare,piper.boia.vinPreparareSe bate carnea de vita,se […]
  • Friptura de porcFriptura de porc Ingrediente1 kg de carne de porc lucru, condimente, 150 ml ulei, sare.PreparareCarnea spalata se […]
  • Friptura de puiFriptura de pui Ingrediente 1 pui, condimente, sare, 50 ml ulei. Preparare Puiul se trece prin flacara, se spala. Se […]
  • Rulada din piept de gasca Rulada din piept de gasca Ingrediente 1 piept de gasca, 50 gr cascaval, 100 gr sunca, sare, piper, 1 ceapa, 100 ml ulei, verdeata […]
  • Pulpe de pui cu legumePulpe de pui cu legume Ingrediente 2 pulpe de pui, 3 cartofi, 1 ardei gras, 1 rosie, 1 castravete, sare cu verdeata, 40 ml ulei […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress