Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Piept de pui in sos de rosii

Piept de pui in sos de rosii

Ingrediente

1 piept de pui , sare, 80 ml ulei.
Sos: 200 ml pulpa de rosii, sare, piper, cimbru uscat, 20 ml ulei.
Decor: patrunjel verde.

Preparare

Pieptul de pui se taie in doua parti, se sareaza si se tine la rece cca 20 min.
Intr-o tigaie incingem uleiul , adaugam pieptul de pui si lasam sa se prajeasca la foc mic. Separat intr-un vas se adauga uleiul , pulpa de rosii si se lasa la foc mic pentru cca 10 min. Cand sosul s-a format se adauga cimbru, sare, piper dupa gust. In momentul in care pieptul de pui este prajit bine pe ambele parti se adauga in sosul de rosii.

Servire

Se serveste cald presarat cu vedeata.
Piept de pui in sos de rosiiPiept de pui in sos de rosiiPiept de pui in sos de rosiiPiept de pui in sos de rosii
Rate this post
Voteaza
starshiners.ro

Vezi si alte retete delicioase

  • Friptura de gasca cu legumeFriptura de gasca cu legume Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, […]
  • Piept de pui la gratarPiept de pui la gratar Cel mai bun piept de pui la gratar - fraged si gustos ! Ingrediente Piept de pui la gratar - 3 portii 1 […]
  • Friptura de mielFriptura de miel O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi […]
  • Piept de curcan la tavaPiept de curcan la tava Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri […]
  • Cotlet de porc in sos de rosiiCotlet de porc in sos de rosii Ingrediente Cotlet de porc in sos de rosii 500 gr cotlet de porc (taiat felii), 50 ml ulei, 1 ceapa, 4 […]
  • Pulpa de curcan la cuptorPulpa de curcan la cuptor Ingrediente pentru 3 persoane- Pulpa de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan cca 800 gr, 10 cuisoare,  200 ml […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress