Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Piept de pui cu spanac

Piept de pui cu spanac

Ingrediente

1 kg piept de pui, 50 ml ulei, sare, piper.
Garnitura: 200 gr spanac, 100 gr orez, sare, 50 ml, 1 ceapa.
Decor: ardei gogosar din otet.

Preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi adaugam pieptul de pui portionat dupa preferinta. Se prajeste bine pe ambele parti. Cand este gata se adauga sare si piper dupa gust. Spanacul se spala bine, se trece prin apa clocotita pt cca 8 min. Se scoate si se lasa la scurs intr-o sita. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca, se adauga apoi orezul spalat. Se amesteca si se pune apa fierbinte sau supa de oase , cca 300 ml. Se lasa sa fiarba la foc mic, daca mai este nevoie se mai adauga apa fierbinte. Cand orezul este fiert se adauga spanacul scurs si tocat marunt. Se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca 5 min. Se ia de pe foc si se lasa cateva momente sa se raceasca. Pe farfurie se adauga pieptul de pui prajit, garnitura de spanac si orez. Se decoreaza dupa preferinta.

Servire

Se serveste cald.
Piept de pui cu spanac
Piept de pui cu spanac, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (5 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress