Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Piept de pui cu mazare sote

Piept de pui cu mazare sote

Ingrediente

1 kg piept de pui, 50 ml ulei, sare, piper,
Pentru sote: 250 gr mazare din conserva, 40 gr unt , sare, verdeata.

Preparare

Pieptul de pui se portioneaza si se prajeste in ulei la foc mic pe ambele parti.Cand este gata se adauga sare si piper dupa gust.
Separat se pregateste mazarea sote: intr-o tigaie punem untul sa se topeasca, se adauga mazarea din conserva si amestecam usor. Se tine pe foc mic cca 5 min, dupa acest timp adaugam marar verde tocat marunt, sare si piper dupa gust. Pe platou langa pieptul de pui se adauga mazarea sote si presaram verdeata.

Servire

Se serveste cald.
Piept de pui cu mazare sote
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Ficatei cu mazareFicatei cu mazare Ingrediente 500 gr ficatei, 1 ardei, 1 dovlecel, 1 ceapa, 1 rosie mare , 150 gr mazare verde , 50 ml ulei, […]
  • Orez cu legumeOrez cu legume Ingrediente 300 gr orez, 1 ceapa, 1 ardei gras verde, 1 conserva ciuperci taiate in saramura, 40 ml ulei, 1 […]
  • Mancare de mazare cu carne de porcMancare de mazare cu carne de porc Ingrediente Mancare de mazare cu carne de porc 500 gr carne de porc, 500 gr mazare congelata , 1 ceapa, 2 […]
  • Mancare de mazare cu carneMancare de mazare cu carne Mancare de mazare cu carne, o reteta delicioasa la cuptor ! Daca mazarea este preferata voastra va recomand […]
  • Aripioare de pui cu mazareAripioare de pui cu mazare Ingrediente 1 cutie de mazare, 4 aripioare, 40 ml bulion sau pasta de tomate, 1 ceapa mai mare, sare, 40 ml […]
  • Piure de mazarePiure de mazare Ingrediente Piure de mazare 400 gr mazare verde congelata, 2 cepe, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress